Ik ga mee op missie

Met de lancering van MissieVeerkracht geven we samen met onze leden een krachtig signaal af: het moet anders en dat laten we zien. Dit platform is in het leven geroepen om concrete acties te delen en synergie te creëren in de grote, maar versnipperde gezondheidssector én daarbuiten. Want alleen als we stoppen met navelstaren en in plaats daarvan de krachten bundelen, juist ook met andere private en publieke sectoren, kan ons land gezond en veerkrachtig de toekomst tegemoet. Deel je dit perspectief met hart en ziel? Doe mee en ga samen met ons op missie; MissieVeerkracht.

Ga je mee op missie? Maak hieronder je deelname kenbaar en bekrachtig deze door te vertellen wat jij/jouw organisatie onderneemt voor een duurzaam gezonde en veerkrachtige samenleving! Je bijdrage publiceren we vervolgens op deze pagina. Zo bieden we jou en je missiegenoten de ruimte om initiatieven, projecten en activiteiten in het kader van MissieVeerkracht met elkaar te delen, elkaar te inspireren, op te zoeken en samen bij te dragen aan een samenleving die voorbereid is op de toekomst.

Voor de uitgebreide tekst over MissieVeerkracht, klik hier.

Meer weten over de deelnemers? Bekijk alle deelnemers en hun MissieVeerkracht initiatieven.

Ik ga mee op missie!

* verplicht. NB. Je naam, telefoonnummer en e-mailadres als contactpersoon worden niet op deze website getoond. Het e-mailadres dat je invult bij 'Meer informatie e-mail' wordt wel getoond. 

Bestandsformaat: .gif /.jpg /.png