iresearch, opgericht in 1999, is een onderzoeks- en adviesbureau op gebied van gezondheidsbevordering, preventie en gezondheidsbescherming. iresearch maakt gezondheidskennis inzichtelijk, toegankelijk en toepasbaar voor organisaties, overheden en bedrijven die zich sterk maken voor een gezond en welleven van mensen.

Missie en visie

Gezondheid gaat over welvoelen - welzijn - welleven mensen vinden zich graag snel een weg daarom maken wij gezond leven simpel en maken ons sterk en werken samen met wetenschap, organisaties, overheid, bedrijven en samenleving met het oog op een gezond en welleven dat is waar wij voor staan en gaan

Motivatie voor het lidmaatschap van de Federatie

De afgelopen jaren hebben iresearch en de Federatie nauw en met veel plezier samengewerkt. Als partner kan iresearch haar toewijding voor de beweging van nazorg naar voorzorg voortzetten en een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het vitaliteitscontract. Wij zien kansen om deze nieuwe kijk op gezondheid te introduceren bij onze opdrachtgevers en samenwerkingen te stimuleren. Dit sluit aan bij waar wij als iresearch voor staan en gaan: samen met wetenschap, organisaties, overheid, bedrijven en de samenleving streven naar een gezond en welleven voor iedereen.

Ga naar de website van iresearch