Vanuit het innovatiehart van Nederland, JIM (Jaarbeurs Innovation Mile) in Utrecht begeleiden en ontwikkelen wij innovatie- en groeitrajecten. Deze trajecten focussen zich op groei van menselijk kaptiaal en de business. Onze focus ligt op het optimaal benutten van intern potentieel, zowel qua mensen en middelen. We geven innovatie workshops, team development programma's, growth hacking trajecten en faciliteren innovatie sprints.

Ga hier naar de website van Luvix

Wij geloven in het investeren van wat er al is en helpen bedrijven hun mensen en middelen optimaal in te zetten en denken mee bij het ontwikkelen van slimme oplossingen. Want alles wat je aandacht geeft groeit. Hierdoor benutten we kansen en tackelen we samen met onze klanten uitdagingen.

Bij Luvix geloven we dat iedereen impact kan hebben op wat voor hen belangrijk is. Daarom werken we altijd samen met onze klanten, focussen we ons op lean (en mean) en werken we zo veel mogelijk multidisciplinair. Voor ons betekent dat ook dat iedereen bij Luvix mag en kan uitzoeken op welke wijze je zelf impact wil hebben en hoe je je wilt ontwikkelen