111 Zorg voor Jezelf

< Aangesloten leden

Vroegtijdig voorkomen dat mensen ziek worden, en het mogelijk maken dat we in Nederland gezond oud kunnen worden. Dat is wat ons drijft. Onze 111 ambitie is het om toonaangevend en leidend te zijn op het gebied van ouder worden én gezond blijven met preventie. Door een holistische, preventieve aanpak en de inzet van state-of-the-art technologie kunnen we preventie tot de standaard maken. We stellen mensen in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid én zelf actief de eigen gezondheid te managen. We blijven hiermee de ‘westerse’ welvaartsziekten als diabetes en hart- en vaatziekten voor. En voorkomen verdere druk op het huidige zorgsysteem waarvan de kosten steeds verder stijgen en zorg minder toegankelijk wordt. 
111 doet het anders. Want gezond eten en genoeg bewegen zijn belangrijk, maar ook slapen, sociale contacten en ontspanning. Alles grijpt in elkaar. Daarom kijkt 111 naar de mens als geheel.

Door een gedegen intake krijgen deelnemers inzicht in hun gezondheid en met de 111App kunnen 111 samen met hen de vorderingen bijhouden en bijsturen indien nodig. In de 111Community kunnen deelnemers vragen stellen en contact leggen met andere deelnemers. En verder zijn daar webinars, blogs en tips over alle aspecten van gezondheid te vinden. Naast de 111App en 111community is de ambitie om een aantal 111Checkpoints, strategisch door het land verspreid op te zetten. Dit zijn one-stop-shops waar deelnemers de specialisten kunnen vinden en raadplegen.

111 is een startup dat drie jaar geleden is opgericht door een team van ondernemers vanuit verschillende hoek waaronder medici met de overtuiging dat er ruimte is voor 111 als (commercieel) initiatief om een bijdrage leveren aan preventie als maatschappelijke uitdaging.

Ga naar de website van 111 Zorg voor Jezelf