Visiom is een onderneming gespecialiseerd in leefstijltraining en -coaching. Tevens is er een academie aan verbonden waar trainingen op het gebied van leefstijlcoaching en een opleiding tot gewichtsconsulent worden gegeven.

In 13 jaar tijd heeft Visiom een aanpak ontwikkeld waarbij aan de ene kant maatwerk voor klanten wordt geleverd, en aan de andere kant slim en effectief gewerkt wordt zodat de begeleiding niet onnodig veel tijd of geld vraagt. Eén van de waardevolste onderdelen van Visiom is een landelijk team van gecertificeerde leefstijlcoaches.

Van nature kunnen mensen niet goed omgaan met overvloed. We zijn gemaakt om te overleven in schaarste en kunnen slecht keuzes maken. Visiom wil eraan bijdragen dat mensen meer regie hebben op hun dagelijkse keuzes en daardoor hun gezondheid en welzijn vergroten. Met alle positieve gevolgen voor de maatschappij van dien.

Deze bijdrage wil Visiom leveren dwars door de hokjes heen van gezondheidszorg, gemeentelijke overheid, werkgevers en de particuliere markt.

Ga naar de website van Visiom