European Public Health Week 2023

22-26 mei 2023

Al voor het vijfde achtereenvolgende jaar wil de EUPHW het bewustzijn over volksgezondheid vergroten en de samenwerking tussen de volksgezondheidsgemeenschap in Europa bevorderen.

In 2022 omvatte EUPHW meer dan 250 persoonlijke, hybride en online evenementen in meer dan 30 Europese landen. De editie van 2023 vindt plaats van 22 - 26 mei, met als overkoepelend thema: Global issues, local actions. Elke dag van de week heeft een dagelijks thema, een toegewijde dagelijkse partner en een dagelijks kick-off evenement.

De EUPHW 2023 gaat van start met een feestelijk hybride openingsevenement op maandag 22 mei. Het openingsevenement zal enkele van de meest relevante mondiale problemen op het gebied van de volksgezondheid aan het licht brengen en een aantal lokale acties presenteren, van EUPHA-leden uit heel Europa, die proberen deze aan te pakken.

Word een evenementorganisator!
Het organiseren van een evenement tijdens de EUPHW, is de perfecte gelegenheid om uw werk en interesse op het gebied van volksgezondheid onder de aandacht te brengen. In deze video staan vijf tips om gastheer van een evenement te worden. Klik hier voor andere info.